Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in

Wat is de stencilwinkel en hoe gebruik je het

KAAVAINMAAILMA OY - kunst stencil fabrikant gevestigd in Finland sinds 2011. Wij zijn een klein familiebedrijf, maar we zijn actief in 7 landen over de hele wereld. Wij zijn een productiebedrijf met een volledige cyclus - van de ontwikkeling van de ontwerpen tot de productie van de stencils in onze fabriek. We zijn gespecialiseerd in stencils en werken sinds 2006 samen met het Britse stencilbedrijf StencilKingdom UK - we hebben al meer dan 100.000 stencils gemaakt. Wij gebruiken onze ervaring en 's werelds standaard plastic om geweldige kwaliteit stencils voor u te maken - sinds 2006 is er geen enkele negatieve recensie geschreven door onze klanten. Probeer het nu zonder enige twijfel, want wij vragen u niet om vooruit te betalen (tenminste niet totdat u de betalingsdatum mist nadat u uw bestelling heeft ontvangen). Wij behouden ons het recht voor om een gedeeltelijke vooruitbetaling te vragen voor bestellingen van meer dan 100 euro.

Hier vindt u een korte FAQ over onze producten:

Waar zijn uw stencils van gemaakt? De sjablonen zijn gemaakt van plastic en zijn geschikt voor gebruik met alle verven op waterbasis (geurloos) en ook met de meeste verven op solventbasis (met een sterke geur). U kunt de verf van het sjabloon afwassen met water of met een oplosmiddel dat de verf oplost - aceton, wasbenzine, white spirit, enzovoort.

Waar kan ik uw stencils gebruiken? Op elk materiaal - hout, baksteen, beton, stof, plastic enzovoort. Het belangrijkste is dat de verf die je gekocht hebt op dit materiaal hecht, maar dit is een vraag voor de verfverkoper. Het sjabloon buigt goed maar rekt niet uit - daarom kunt u op een cilinder tekenen, maar het zal moeilijk zijn om op een bol te tekenen.

Adhesive spray for stencils

Wat heb ik nog meer nodig behalve een sjabloon? Je hebt verf nodig en ook een tekengereedschap. Dat kan een speciale sjabloonborstel zijn of een gewoon afwas-sponsje. Voor schilderen met het effect van oudheid is een streng van oude lappen perfect. En voor een groot oppervlak in één kleur - is de goedkoopste schuimverfroller het beste gereedschap.

Moet ik de sjabloon lijmen? Herbruikbare stencils zijn zonder kleverige laag, het plakt niet. In de meeste gevallen is het niet nodig om het te lijmen - het helpt niet bij het lekken van verf. Het is voldoende om het met papiertape (afplaktape) vast te zetten. Echter, voor het schilderen op het plafond, of als het patroon grote gebogen spiralen bevat, is lijmspray nodig. Neem contact met ons op voor advies als u twijfelt.

Wat moet ik doen om te voorkomen dat de verf gaat lekken? Het geheim van de uitstekende kwaliteit van de sjabloontekening is heel eenvoudig - de verf op de kwast of roller moet zo klein mogelijk zijn. Alleen dan zal de verf niet lekken onder het sjabloon. Als u deze regel volgt, hoeft het sjabloon niet op de muur te worden gelijmd, en de randen van het patroon zullen scherp en mooi zijn.

Hoe vaak kan het sjabloon worden gebruikt? Theoretisch is dit aantal niet beperkt. In de praktijk kan het stencil breken als het gewassen wordt, vooral als het patroon erg fijn is of de verf erg ruw. Maar meestal wassen we het sjabloon voor de eerste keer na 5 of zelfs 10 keer gebruik. Als u de sjabloon voor industrieel gebruik wilt gebruiken, is het beter om een 3D-stencil te bestellen.

Wat is het 3D-type van de stencil? Dit is een stencil gemaakt van een hardere kunststof en is 1,5 keer dikker dan normaal. Het is ontworpen om met gips reliëfpatronen te maken. Breng een dikke laag aan over de stencil, verwijder de stencil - er blijft een reliëfpatroon over. De dikte van het patroon hangt alleen af van de dikte van de pleisterlaag die u aanbrengt.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? De productie van stencils neemt gewoonlijk 2-3 werkdagen in beslag. Als de bestelling erg groot is, meer dan 10 stencils, dan kan deze periode langer zijn. Levering per post duurt 5-7 werkdagen en we kunnen deze periode niet controleren. Als u eisen stelt aan de levertijd - schrijf ons er dan alstublieft van te voren over.

Ik heb nog een heleboel vragen! Het is geweldig, we houden van te beantwoorden op uw vragen. Gebruik elke manier om ons te vragen - de beste en snelste is e-mail. Het telefoongesprek is nog sneller, maar alleen in het Engels mogelijk. Dus gebruik e-mail en schrijf in uw eigen taal, we zullen antwoorden binnen 1 dag, zelfs als het nu een vakantie is!© 2006-2024 Ontwerp: Natali M.
Codering: Aleks K.; Inhoud: Konsta A.