Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in

Stencils naar uw eigen ontwerp

Stencils naar eigen ontwerp Naast de sjablonen uit onze catalogus, kunnen wij elke sjabloon maken volgens uw schets. De kosten van een individuele stencil bestaan uit de voorbereiding van het ontwerp en de stencil zelf. De sjabloon zelf kost hetzelfde als de soortgelijke sjabloon in onze catalogus. En de kosten voor de voorbereiding van een ontwerp hangen af van de complexiteit van het werk. Om de complexiteit van het werk te beoordelen, moeten we uw ontwerp zien. Om dit te doen, stuur het ons per e-mail met vermelding van de gewenste grootte en, bij voorkeur, andere details - op welk oppervlak en met welke verf u van plan bent te tekenen, hoeveel keer u één stencil moet gebruiken, enzovoort.

Wij accepteren voor het werk elk bronmateriaal - van een schets in potlood tot een afgewerkt vectorbestand. Hoe nauwkeuriger de opdracht is en hoe eenvoudiger de tekening, hoe goedkoper de voorbereidingskosten. Gewoonlijk beginnen de voorbereidingskosten bij 35 euro en eindigen ze bij 100 euro. Er zijn echter uitzonderingen. Wij rekenen geen geld voor het inschatten van de kosten van het werk, dus stuur ons een verzoek. De termijn van de voorbereidende werkzaamheden hangt sterk af van de complexiteit, maar is meestal niet langer dan 3-4 werkdagen.

Het "product" hieronder is geen echt product, het zijn de kosten voor de voorbereiding van het ontwerp, die we toevoegen aan de winkelwagen bij het plaatsen van een bestelling. Let op - u kunt eenvoudige stencils bestellen met teksten op uw eigen, hiervoor hebben we een speciaal gedeelte van de catalogus. Voor eenvoudige tekststencils zijn er geen voorbereidingskosten. Maar als u de lay-out wilt zien voordat u gaat produceren, sturen wij u het ontwerp met alle maten toe, en dat kost 20 euro.

Als u goede ontwerpvaardigheden heeft, dan kunt u de kosten van de voorbereiding tot een minimum beperken door uw ontwerp als volgt voor te bereiden: vectorbestand in CorelDraw X6 of lager formaat (aanvaardbaar .eps of .ai niet aanvaardbaar .dwg, .dxf); het ontwerp is getekend met gesloten lijnen met nuldikte, zonder vullingen en verlopen; op elke lijn staat een minimum aantal punten; minimumgrootte van objecten of openingen 1 mm.

Dit is geen stencil, dit is een vergoeding voor ontwerpvoorbereiding of voor de goedkeuring van de lay-out....
Dit is het virtuele item, wat betekent dat een aangepast ontwerp werd besteld (logo, kunst ontwerp of...


© 2006-2024 Ontwerp: Natali M.
Codering: Aleks K.; Inhoud: Konsta A.