Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in

Vragen en antwoorden over stencils

Vragen over stencils Hier vindt u een korte lijst met de meest voorkomende vragen en antwoorden daarop. Als u andere vragen of verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - de snelste manier is via het contactformulier "Correcties of vragen?" onderaan elke pagina. Onze reactietijd is niet al te kort, maar in de meeste gevallen minder dan 24 uur.

In dringende gevallen kunt u +358 145 473 473 bellen.

Waar zijn de stencils van gemaakt? Onze stencils zijn herbruikbaar en gemaakt van plastic. Wij bieden twee soorten sjablonen aan - het eerste is van dunner plastic, want om met verf te werken moet het sjabloon dun en flexibel zijn. Het tweede type is meer hard en minder flexibel - het is voor gebruik met gips. Meer details kunt u hier lezen.

Waar kunnen stencils worden gebruikt? In het algemeen - op alle oppervlakken. De belangrijkste vraag is "welke verf moet ik kiezen voor mijn oppervlak?" maar dat gaat niet over ons product. Als uw voorwerp niet vlak is (zoals een cilinder - pilaar) is het ook goed, want plastic is zeer flexibel. Het enige probleem is als uw voorwerp een bol is - gebogen in twee richtingen. Onze stencils zijn herbruikbaar, dus het is onmogelijk om ze uit te rekken of te krimpen, de vorm van een bol te geven.

Wat heb je nodig naast een sjabloon? Een paar verfsoorten natuurlijk en wat gereedschap om te schilderen - sjabloonborstel, eenvoudige afwas-spons of goedkope schuimroller (voorbeeld hier). Ook moet u het sjabloon op het oppervlak bevestigen. Als het formaat klein is, is het mogelijk om het sjabloon gewoon met de hand vast te houden. Maar in de meeste gevallen is dat niet genoeg. Om het sjabloon vast te zetten heb je een simpel en goedkoop plakbandje nodig (afplaktape) of, in zeldzame gevallen, lijmspray. Lees meer hierover hier.

Hoe te schilderen met sjablonen

Will I succeed if I'm not an artist? Definitely yes. There are just a couple of important and simple rules that will guarantee you an excellent result. These rules are mentioned in our instructions and will be in the package with your stencils.

Hoe groot kan een sjabloon zijn? Om het even welke grootte u nodig hebt. Maar het is bijna niet mogelijk om met herbruikbare stencils te werken als ze groter zijn dan de spanwijdte van je armen. Daarom verdelen we grote stencils door delen met speciale uitlijningsmarkeringen. Elk van deze stencils wordt geleverd met de gedrukte instructies hoe het in zijn geheel in elkaar te zetten. Het resultaat zal dus gemakkelijk te bereiken zijn.

Wat als ik me vergis in de afmetingen? Wees voorzichtig met de afmetingen en vraag het ons als u kleine twijfels hebt. De maten gaan altijd over de ontwerpmaat, niet over de stencil met marges. In sommige gevallen wordt de maat gegeven voor een deel van de afbeelding of herhaling van het patroon en dit wordt aangegeven op de productpagina. Wij maken stencils individueel voor elke specifieke bestelling, dus, volgens onze voorwaarden, geen terugbetaling en terugkeer mogelijk als het uw fout is.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? Dat hangt af van uw bestelling. We moeten eerst de stencils maken. Voor normale bestellingen van 3-5 stencils duurt het 1-2 werkdagen. Meer stencils hebben meer tijd nodig. Drukke seizoenen hebben meer tijd nodig. Dus vraag ons als u enige tijd beperkingen. De levering duurt 5-7 werkdagen, maar dit proces is buiten onze controle en we kunnen niet garanderen door 100% dat het zal zijn zoals beloofd. Het trackingnummer zal worden verstrekt.

Hoe kan ik betalen? De eerste betaalmethode is Klarna - online kaartbetaling en enkele extra opties zoals Pay-in-Three of uitgestelde betaling availadle afhankelijk van land. De tweede optie is betaling per factuur via uw bank. U kunt betalen op elke dag voor de vervaldatum, maar vergeet niet om te betalen op alle.

Kan ik betalen na ontvangst van mijn bestelling? Ja, dat kan. Als de leveringstijd van uw bestelling onverwacht lang is en de vervaldatum van de factuur is bereikt, maakt u zich dan geen zorgen en wacht op uw pakket. Wij vragen nooit om betaling als de levering vertraging oploopt. Maar let op - als het pakket wordt geleverd en de betalingstermijn is verstreken, kunnen wij uw factuur overdragen aan het incassobureau, wat geen geweldige situatie is. Dus als u een vergeetachtig persoon bent, kan onmiddellijke betaling per kaart de beste keuze zijn.© 2006-2024 Ontwerp: Natali M.
Codering: Aleks K.; Inhoud: Konsta A.